dijous, 29 de maig del 2008

Navegada 21 de Maig.

Aquestes fotos que ens les envia novament Jose i son del passat 21 de Maig al nostre Spot. Podem comprovar com, poc a poc, va aumentant el nivell dels membres del club!!!

















dimecres, 14 de maig del 2008

Barraquetes Vent a La Manga.

Aquestes fotos que ens les envia Jose, son del passat 2 de Maig a La Manga, on uns quants membres de la associació baixaren per a navegar.










dijous, 8 de maig del 2008

Ja som GRUP D'ESPLAI ESPORTIU

El passat divendres 2 de maig vam rebre la notificació oficial per carta certificada del Consell Valencià de l'Esport. Literalment diu:

RESOLUCIÓN DE 22 DE ABRIL DE 2008, DEL DIRECTOR GENEREAL DEL DEPORTE-DIRECTOR DEL CONSELL VALENCIÀ DE L'ESPORT, POR LA QUE SE INSCRIBE EN EL REGISTRO DE ENTIDADES DEPORTIVAS DE LA COMUNITAT VALENCIANA LA ENTIDAD DENOMINADA "GRUP D'ESPLAI ESPORTIU BARRAQUETES VENT"

Així que ara ja som un grup d'esplai com cal, i per tant ja podem posar en marxa totes aquelles idees que portem en ment des de les nostres primeres reunions a peu de platja.

Des de la junta volem animar a tots els socis per a que col·laboren i presten el seu recolzament a diari, ja que la temporada quasi ha començat i encara ens queda molta feina per fer.

Salutacions a tots!!!